Zoek in ons actueel aanbod

Goudkasteeltje
Paul Turcksinstraat, 1500 Halle
verkocht

Omschrijving

Project Goudkasteeltje - laatste woning!

Het project Goudkasteeltje is gelegen aan een nieuwe aangelegde zijstraat van de Paul Turcksinstraat. Een heel rustige en kindvriendelijke ligging vlakbij de E19 en op 4 km van het centrum van Halle. Het project bestaat uit 20 open en halfopen bebouwingen met bewoonbare oppervlaktes van 105m²tot 310m². De oppervlakte van de percelen variëren van 288m² tot 550m². Prijs grond + woning vanaf 305.500€ excl. kosten. Ruime keuze uit verschillende geveltypes en indelingsvarianten waardoor u een woning op maat krijgt. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en inspraak in de afwerking is mogelijk volgens het lastenboek. De grootste troef van dit woonproject is de locatie en de rustgevende, kindvriendelijke omgeving in een doodlopende straat.


Ligging

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wens je meer informatie of wil je een eigendom bezoeken?
Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer informatie en/of om een afspraak tot bezoek in te plannen. 
Wanneer wij je aanvraag goed ontvangen hebben, nemen we zo snel als mogelijk contact met je op! 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor