August Demaeghtlaan 218 , 1500 Halle
Vraagprijs: € 303.063

Omschrijving

Project Groebengracht

Op wandelafstand van de Halse stadskern en in de onmiddellijke omgeving van winkels, scholen, verbindingswegen, openbaar vervoer en het ziekenhuis Sint Maria komt dit nieuwbouwproject 'Groebengracht'. Een kleinschalig project met 24 appartementen, een handelsgelijkvloers en een grote ondergrondse parking. Keuze uit appartementen met 1 of 2 slaapkamers, met bewoonbare oppervlaktes van 70 m² tot 109 m². Elk voorzien van een groot privaat terras tot wel 34 m². Gebouw met lift. Zowel op energetisch als op akoestisch vlak wordt door gespecialiseerde firma's gedetailleerde studies en kwaliteitscontroles in situ uitgevoerd. Als kers op de taart worden er op het dak zonnepanelen voorzien ten behoeve van de appartementen. Zo draagt u meteen mee bij aan een beter milieu én geniet u van een lagere energiefactuur. Dit allemaal inbegrepen in de prijs. Voor het volledige aanbod surf naar www.groebengracht.be of neem contact op met Woonkantoor.

Algemeen

Adres:August Demaeghtlaan 218
Halle
Residentie:Project Groebengracht
Vraagprijs:€ 303.063
Type:

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor