Over ons

U profiteert van onze ervaring.

In 1980 beginnen Gerda Van den Hove en Edmond Sluys een vastgoedkantoor in Lennik. Twee jonge ondernemers die een vliegende start waarmaken en die tot op vandaag al meer dan 2000 gezinnen aan een nieuwe woning hebben geholpen. Isa (dochter van Gerda) en Roeland (zoon van Edmond) zetten sinds 2010 de traditie verder. Met een tweede uitvalsbasis in Halle biedt Woonkantoor een volledige dienstverlening in het grote deel van het Pajottenland, de Zennevallei en de Denderstreek.

U neemt geen risico. 

Het professionalisme dat u zoekt is geen toeval. Woonkantoor staat rechtstreeks onder toezicht van het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) en past de deontologische code strikt toe. Onze erkende makelaars staan elke dag voor u klaar en werken met de meest recente overeenkomsten. Elke aanpassing door de CIB (Confederatie van Immobiliënberoepen) wordt onmiddellijk overgenomen.

Perfecte service. Perfecte opvolging.

Als u Woonkantoor inschakelt om een koper voor uw pand te zoeken, geeft u de meeste zorgen uit handen. Het servicepakket van Woonkantoor is allesomvattend.

We starten met een waardebepaling. Wij zijn als geen ander vertrouwd met de prijzen in onze eigen streek en hebben onze eigen experten in dienst, allemaal erkende BIV makelaars. Daarom is de waardebepaling van uw vastgoed accuraat, objectief en correct.

Daarna nemen we de administratie van u over en regelen ook alle wettelijke verplichtingen: samenstelling van het volledige verkoopdossier, aanvragen van de stedenbouwkundige voorschriften, kadastrale legger en plan, het bodemattest en alle andere certificaten en keuringen.

Woonkantoor neemt ook het volledige verkoopproces in handen. We zorgen voor de grootst mogelijke zichtbaarheid via de beste communicatiekanalen. We organiseren elk bezoek en beantwoorden alle vragen van de bezoekers en we onderhandelen voor u met kandidaat-kopers. We zorgen ervoor dat deze belangrijke transactie correct, op een vlotte manier en naar ieders tevredenheid verloopt. We waken daarbij nauwgezet over alle juridische aspecten van het verkoopproces.

We bekommeren ons dus van begin tot einde om uw dossier en pas wanneer wij er in slagen de verkoop te finaliseren, rekenen wij u onze commissie aan. Onze ambitie is om u op een snelle en correcte manier te helpen waarbij we het u graag gemakkelijk maken.

Nog niet helemaal overtuigd? We laten graag onze klanten getuigen. Na elk traject peilen we immers naar de tevredenheid van onze klanten en publiceren we deze – mits akkoord – op onze website. Daardoor blijven we elke dag even scherp en steeds de volle 100% ten dienste van u.

 

 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor