Over ons

Woonkantoor, thuis in je huis!

Een professioneel makelaarskantoor met familiale roots, waar wederzijds vertrouwen, service én vakkennis de maatstaf ziin! Maar ook een professionele opvolging van elk project van A tot Z en duidelijk verstaanbare communicatie & administratie zowel voor de verkoper (verhuurder) als de koper (huurder) zijn dé basis die van het (bescheiden) regionaal succes geen toeval maken.

Korte geschiedenis
In 1980 beginnen Gerda Van den Hove en Edmond Sluys een vastgoedkantoor in Lennik. Twee jonge ondernemers die een vliegende start waarmaken en die tot op vandaag al meer dan 2000 gezinnen aan een nieuwe woning hebben geholpen. Isa (dochter van Gerda) en Roeland (zoon van Edmond) zetten sinds 2010 de traditie verder. Met een tweede uitvalsbasis in Halle biedt Woonkantoor een volledige dienstverlening in het grote deel van het Pajottenland, de Zennevallei en de Denderstreek.

Elke verkoop begint met een correcte waardebepaling. Bij Woonkantoor ben je zeker van een een  realistische schatting, rekening houdend met de huidige prijzen. Wij maken bij elke verkoop een uitgebreid rapport en toetsen het resultaat aan de recente verkoopprijzen van gelijkaardige eigendommen in dezelfde regio. De verkoopstrategie en de uiteindelijke verkoopprijs worden in goed vertrouwen besproken met de verkoper. 

Wens je te verkopen met Woonkantoor, wees dan 100% gerust. Het servicepakket is een all-in-formule, waar niet alleen publicitaire, maar ook alle administratieve en praktische zaken (zoals bijvoorbeeld de pandbezoeken) voor je geregeld worden. Het principe “loon naar werken” mag hierbij wel letterlijk geïnterpreteerd worden, onze vergoeding komt pas op het einde in de picture en enkel bij een effectieve verkoop!
Onze service richt zich op de verkoop van woningen, appartementen, villa's, kantoorruimtes, commerciële panden, hoeves, boerderijen, garages, gronden,...!

Ook nieuwbouwprojecten: appartementen of woningen op architectenplan met mogelijkheid tot gepersonaliseerde afwerking & inrichting behoren tot ons takenpakket.

We zorgen voor de perfecte match tussen alle betrokken partijen en dit op een eenvoudige, verstaanbare en correcte manier. Woonkantoor staat rechtstreeks onder toezicht van het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) en past de deontologische code strikt toe. Elke aanpassing door de CIB (Confederatie van Immobiliënberoepen) wordt onmiddellijk overgenomen. Zo ben je zeker van een waterdichte verkoop!

Verkopen met Woonkantoor in een notendop:

  • 2 kantoren: Woonkantoor Halle - Woonkantoor Lennik
  • Vakexperten met een passie voor vastgoed
  • Compleet servicepakket 
  • Familiale, professionele aanpak
  • Ruim advertentiebudget voor snelle verkoop, hoge visibiliteit
  • Geen verkoop = geen vergoeding
  • Gratis waardebepaling

Wil je jouw woning, appartement of bedrijfspand verhuren met een proefiossioneel kantoor? Neem dan vrijblijvend contact voor een kennismaking. We zijn het ideale kantoor die de verhuur van jouw vastgoed met kennis van zaken opvolgt. Door de jarenlange ervaring en het ruime aanbod zorgen we voor een succesvolle verhuur.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor