Helaas, dit pand is verkocht

1500 Halle

Omschrijving

Prachtige penthouse te koop

Zeer mooie penthouse (138 m²) met hoogwaardige afwerkingsgraad, rustig gelegen nabij het stadscentrum. Mooi panoramisch zicht en perfecte oriëntatie. De kwalitatieve materialen en lichtinval maken van deze penthouse een echte topper. De lift brengt u met een eigen sleutel onmiddellijk in de hal van deze woonst. Samenstelling: ruime, open woonkamer met design keuken, 3 slaapkamers (waarvan er momenteel één als bureel wordt gebruikt), badkamer met bad, wastafel en toilet, douchekamer met wastafel en toilet, gastentoilet, berging, ruim terras (120m², toegankelijk vanuit de woonkamer en de slaapvertrekken), terrasberging, 2 staanplaatsen in een afgesloten ondergrondse parking en extra berglokaal. Goede beveiliging, alle faciliteiten voorhanden, vlotte bereikbaarheid via openbaar vervoer (bus en trein), nabij invalswegen, autosnelweg en verbinding met de Brusselse Ring. Zeker een bezoek waard! Ideaal voor wie houdt van exclusief wonen in de stad.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor