Helaas, dit pand is verhuurd

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Omschrijving

Appartement met 2 slaapkamers

Appartement op de eerste verdieping (geen lift) in een kleinschalig gebouw. Het appartement geniet van een optimale lichtinval. Indeling: inkomhal, grote living (33 m²) met een prachtig vergezicht over de velden, nieuwe keuken (toestellen: kookplaat, dampkap, oven, spoelbak en vaatwasser) met aansluitend balkon, twee slaapkamers (10,5 m² en 15 m²), bureauruimte die eventueel ook als slaapkamer kan worden ingericht (9 m²), berging met aansluitingen voor wasmachine, badkamer met toilet, lavabomeubel en ligbad. Garagebox inbegrepen! Maandelijkse kosten: € 100, voorschot voor verwarming en privé verbruik van warm en koud water en onderhoud van de gemene delen. Het appartement is volledig herschilderd en behangen, beschikt over armaturen en gordijnen. Huisdieren niet toegelaten.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor