Helaas, dit pand is verkocht

1750 Sint-Martens-Lennik

Omschrijving

Exclusieve, moderne villa

OPTIE - OPTION Exclusieve, moderne villa die perfect is afgewerkt met zeer kwalitatieve en duurzame materialen, volledig geschilderd en ingericht met meubels door binnenhuisarchitect. Tuin, terras en oprit zijn volledig aangelegd + siervijver. Gordijnen op maat en alle verlichting zijn ook inbegrepen. Op het gelijkvloers bevinden zich de inkomhal, apart toilet, ingericht bureel, ruime leefruimte, volledig ingerichte designkeuken en berging met alle voorzieningen. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, namelijk master bedroom met inbouwdressing. Kinderkamers eveneens ingericht met bureau, kasten en bed. In de stijlvolle badkamer is er gewerkt met mozaïek, ruime inloopdouche, ligbad en dubbele wastafelmeubel. Apart toilet op de overloop. De woning is uitgerust met een ventilatiesysteem type D, een warmtepomp en zonneboiler wat resulteert in een laag E-peil (E58). Ook geschikt voor mensen met zelfstandige activiteit door de goede commerciële ligging. Kom zeker een kijkje nemen en overtuig jezelf. Door de isolerende beglazing geen lawaaihinder! Verkoop deels met registratie en deels onder BTW-stelsel.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor