Helaas, dit pand is verkocht

1651 Lot

Omschrijving

Instapklare bel-étage met 4 slaapkamers

Gemoderniseerde, ruime bel-étage met 4 slaapkamers en 2 badkamers. De woning is gelegen in een rustige straat aan de rand van een verkeersarme woonwijk. Goede verbinding ook naar Halle en Brussel met openbaar vervoer (bus en trein op wandelafstand). De woning omvat op het gelijkvloers: inkomhal, berging (4 m²), garage met elektrische poort (22 m²), wasplaats (8,5 m²). Op het verdiep: overloop, leefruimte (26 m²), gesloten keuken met vernieuwde toestellen (12,3 m²), toilet. Op het tweede verdiep: 3 slaapkamers (6 m²; 14,7 m² en 15,8 m²) en vernieuwde badkamer. Op het derde verdiep: overloop, ruime slaapkamer met inbouwkasten (18,6 m²), badkamer met toilet (3,4 m²) en zolderberging (5 m²). Vloeren gedeeltelijk betegeld en parket. Waterverzachter geïnstalleerd. Regenwaterput met automatische waterpomp aanwezig. Vernieuwde elektriciteit. Er is een balkon op het eerste verdiep en op het gelijkvloers een terras van 20 m² en tuinhuis.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor