Helaas, dit pand is verkocht

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Omschrijving

Instapklare woning met 3 slaapkamers en opslagplaats

Verzorgde, instapklare drie-gevelwoning te Sint-Pieters-Leeuw, in het centrum "Negenmanneke". Het pand is gelegen in de buurt van winkels, shoppingcenter Pajot, onderwijs en andere diensten. Vlotte verbinding met het openbaar vervoer: metro op wandelafstand, bushalte in de straat. Ook de Brusselse Ring is goed bereikbaar. Indeling: kelderverdiep: voorraadkelder en stookruimte (17,1 m²); op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, leefruimte (31,9 m²), vernieuwde keuken (9 m²), veranda (12,2 m²), onderkelderde opslagruimte (36 m²); op het verdiep: overloop, badkamer (3,5 m²), 3 slaapkamers (15,4 m², 13,2 m² en 6,8 m²); op het tweede verdiep: bergzolder (21 m²), via trektrap bereikbaar. Achteraan werd er een ruime, volledig onderkelderde opslagplaats bijgebouwd (2 x 36 m²), geschikt voor diverse doeleinden. Deze ruimte is toegankelijk via een garagepoort langs de zijkant van de woning. EPC is aanwezig maar verouderd. Ondertussen werd de verwarmingsketel vernieuwd (hoogrendement op aardgas) en de zoldervloer werd geïsoleerd (12 cm PUR). Dit draagt bij tot een aanzienlijke verbetering van de energiezuinigheid. Carport aanwezig. 2 extra parkeerplaatsen voor de woning. Ideale woning voor kleine zelfstandige, ondernemer of hobbyist.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor