Helaas, dit pand is verkocht

1501 Buizingen

Omschrijving

Rustig gelegen villa met 5 slaapkamers

*OPTIE* Ruime villa gelegen in een residentiële buurt te Buizingen. De woning ligt aan een verkeersarme straat. Op 500 m van autosnelweg E19/Ring R0. Openbaar vervoer in de directe nabijheid (treinstation Buizingen, bus). Deze ruime en instapklare villa is ideaal voor grote of nieuw samengestelde gezinnen. Indeling: op kelderverdieping: gang, garage (24 m²), voorraadkelder (8,4 m²), stookplaats (8,8 m²), wasplaats (10.5 m²); op het gelijkvloers: inkomhal, open keuken (11,3 m²), leefruimte (44 m²), badkamer met inloopdouche en lavabo ( 5 m²), toilet, 3 slaapkamers (8,5 m², 12,1 m² en 15 m²); op het verdiep: nachthal, toilet met lavabo, 2 slaapkamers (12,5 m² en 12,5 m²), zolderkamer (12 m²), zolderberging. In 2016 werd de woning opgefrist met vernieuwde keuken, badkamer, elektriciteitsinstallatie en een nieuwe condensatieketel. Langs de rechterzijde is er een grote oprit die loopt tot aan ingang van de garage aan de achterzijde. Er is een terras (14 m²) en een zuidwest georiënteerde tuin.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor