Helaas, dit pand is verkocht

1651 Lot

Omschrijving

Woning met ruime opslagplaats op 20 aren

Goed onderhouden, te moderniseren woning met achterliggende opslagplaats van circa 150 m² op een mooi perceel van 20 aren. Gelegen nabij oprit Brusselse Ring (1,5 km). Centrum Lot en Huizingen op 1,5 km. Deze solide woning werd in 1955 opgericht en omvat: op het gelijkvloers: inkomhal, leefruimte (32,6 m²), zitplaats (15,9 m²), keuken (11,2 m²), badkamer (4 m²), berging (of bureau) (6 m²), veranda ( 4m²). Op het verdiep: overloop, 2 slaapkamers (14 m² en 12 m²), zolder. Er is ook een kelder ( 31m²). De woning heeft een oprit langszij die achteraan uitgeeft op een centrale plaats waar de opslagplaats zich bevindt. Achteraan is er dan nog een ruim stuk tuin. Ideaal voor iemand met een zelfstandige activiteit of hobbyist die veel plaats zoekt.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor