Helaas, dit pand is verkocht

1651 Lot

Omschrijving

VERKOCHT

Goed onderhouden rijwoning in het centrum van Lot (Beersel). Gelegen op wandelafstand van openbaar vervoer (treinstation en bushalte). Oprit autosnelweg (E19/R0) op 1 km. Deze woning is gerenoveerd in 1998 (nieuw dak, dakisolatie), in 2008 (badkamer, vloer gelijkvloers, condensatieketel op gas), in 2011(elektriciteit). Indeling van de woning: op kelderniveau: voorraadkelder (16,5 m²); op het gelijkvloers: inkomhal, leefruimte (25,1 m²), keuken (14 m²), veranda (11,2 m²), toilet, badkamer met inloopdouche, lavabo en meubel (3,2 m²); op het verdiep: overloop, 2 slaapkamers (16,9 m² en 11 m²); op het tweede verdiep: overloop, (slaap)kamer in 2 delen (splitsen is mogelijk: 17,6 + 6,8 = 24,4 m²). Via een trektrap is er nog een bergzolder bereikbaar (14,1 m²). De elektriciteit conform de wetgeving. Laag beschrijf mogelijk.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor