Helaas, dit pand is verkocht

1502 Lembeek

Omschrijving

Woning met 3 slaapkamers

Instapklare woning met 3 slaapkamers te Lembeek (Hondzocht). Gelegen op 1,5 km van het station van Lembeek. Bushalte vlakbij. Op 1 km van winkel (Colruyt). Deze woning is goed onderhouden en is als volgt ingedeeld: op niveau van de tuin (benedenverdieping): keuken (17 m²), badkamer (6,2 m²), berging/wasplaats (7,5 m²). Op het gelijkvloers: inkomhal en leefruimte (36 m²). Op het eerste verdiep: overloop, douchekamer (3,7 m²) en 2 slaapkamers (12,7 m² en 14,4 m²). Op het tweede verdiep: ruime slaapkamer met inbouwkasten (33,8 m²). Achteraan (op niveau -1) is er een terras (18 m²), een atelier (24 m²) en een tuin (15 m²). Dak vernieuwd in 2004. Gevel vernieuwd in 2008. Overal ramen met dubbele beglazing. Centrale verwarming (condenserende gasketel op gas). Energiezuinige woning.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor