Helaas, dit pand is verkocht

1701 Itterbeek

Omschrijving

OPTIE Rustig gelegen woning met 3 slaapkamers

OPTIE Goed onderhouden gezinswoning. Gelegen in een verkeersarme woonwijk. Uitstekende verbinding met Brussel (10 km naar centrum) en Brusselse Ring (4 km). Indeling van de woning: op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, leefruimte (32,1 m²), keuken (6,1 m²), veranda (19,2 m²); eerste verdiep: nachthal, vernieuwde badkamer met douche en lavabomeubel (4 m²), 3 slaapkamers (12,4 m², 12 m² en 6,8 m²); tweede verdiep: zolder via trektrap (24 m² bruikbare ruimte). De zolder is inrichtbaar. De woning is ook volledig onderkelderd met voorraadkelders (17,9 m²) en garage met stookplaats (27 m²). Recentelijk werden er renovaties gedaan om de woning energiezuinig te maken: nieuwe centrale verwarming (condenserende gasketel), nieuw dak met dakisolatie. Er is ook overal dubbele beglazing met pvc profielen en zonwering. De veranda, met isolerend glas, werd recent geplaatst (2015). Dit alles resulteert in een lage EPC-score.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor