Helaas, dit pand is verkocht

1570 Galmaarden

Omschrijving

OPTIE!!!! Goed gelegen ruime woning

OPTIE!!!! Zeer goed gelegen en ruime woning met groot atelier. Indeling: gelijkvloers: inkomhal, toilet, ruime woonkamer (40 m²) met haard en aansluitend open bureel, volledig ingerichte halfopen keuken, berging met douche en trap naar de kelder; eerste verdiep: grote nachthal, 3 slaapkamers (17 m², 13 m² en 12 m²), badkamer met inloopdouche en ligbad; tweede verdiep: nachthal, 2 slaapkamers (33 m² en 25 m²) waarvan er een nog dient afgewerkt te worden, zolderruimte. Naast de woning bevindt er zich een garage met zeer ruim atelier. Dit is ideaal voor een zelfstandige. Mooie tuin met prachtig zicht. De woning is zeer energiezuinig en werd goed gerenoveerd: dankzij de zonnepanelen is er geen elektriciteitsverbruik, de goede isolatie (dak/muren/vloer/ramen) en de HR TOP verwarmingsinstallatie zorgen voor een zeer lage EPC-score van 114 kWh/m². Dit pand werd afgewerkt met zeer kwalitatief materiaal: parketvloeren, vol eiken deuren, blauwe steen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor