Helaas, dit pand is verkocht

1502 Lembeek

Omschrijving

OPTIE!!!! Ruime gerenoveerde woning met loods

OPTIE!!!! Deze woning werd recent gerenoveerd met gevoel voor ruimte en gezelligheid. Indeling: kelderverdieping (47 m²): 2 voorraadkelders en toilet; gelijkvloers (82 m²): hal, woonkamer met open doorgang naar de keuken; 1ste verdieping (47 m²): nachthal, 2 slaapkamers, badkamer; 2de verdieping (47 m²): nachthal, 2 slaapkamers (waarvan een slaapkamer met bijhorende douchekamer en bureel/dressing). De woning heeft een terras en omheinde tuin. Achteraan het perceel staat een loods van 85 m². Deze loods is toegankelijk via een achterliggende straat. Aan de voorzijde van de woning kan met op de oprit parkeren. Vlotte bereikbaarheid, prima verbinding met openbaar vervoer (trein en bus), alle faciliteiten zijn in de onmiddellijke omgeving terug te vinden. Zeer degelijke renovatie. De elektriciteit is conform de wetgeving. Dit pand is zeker een bezoekje waard.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor