Helaas, dit pand is verkocht

1502 Halle

Omschrijving

Gezellige woning te koop in Lembeek

Gezellige woning te koop in Lembeek. Indeling: kelderverdieping: kelder; gelijkvloers: inkomhal, praktijkruimte (ook in te richten als kantoor of extra kamer), woonkamer (20 m²) met doorgang naar leefkeuken (21 m²), wasplaats, badkamer (9 m²) en afzonderlijk toilet; verdieping: doorloopkamer (15 m², momenteel ingericht als bureau) en slaapkamer (21 m²); dakverdieping: 2 slaapkamers (18 m² en 14 m²). De woning heeft een mooi terras (25 m²) en een achterliggende tuin. Deze tuin is tevens te bereiken via een pad naast de woning. Parkeren is mogelijk via de achterliggende straat (Bremstraat). Er is een garage voorzien. De elektriciteit is reeds volledig conform de wetgeving. De ramen hebben dubbele beglazing (HR), centrale verwarming op aardgas (HR TOP), dakisolatie en muurisolatie aanwezig. Energielabel C.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor