Helaas, dit pand is verkocht

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Omschrijving

Goed gelegen woning te koop

Goed gelegen woning te koop in Sint-Pieters-Leeuw. Deze rijwoning van 1972 staat op een grond van 163 m². Indeling van dit pand: gelijkvloers (54 m²): inkomhal met vestiaire en gastentoilet, garage (19 m²), bergruimte (10 m²) en verwarmingslokaal; eerste verdieping (54 m²): hal, woonkamer (32 m²), keuken (7m²), overdekt terras (4 m²); tweede verdieping (54 m²): nachthal, 3 slaapkamers (12 m², 10 m² en 7 m²), bureau/dressing/berging (7 m²), badkamer (5 m²) met bad met douche, wastafel en toilet. Vooraan is er een oprit voor 2 wagens voorzien. Achteraan werd er een fraaie en verzorgde tuin aangelegd. De woning is goed gelegen (dicht bij groene omgeving en alle faciliteiten en diensten, goede verbinding met het openbaar vervoer, vlot bereikbaar, nabij invalswegen en de Brusselse ring). Het onderhoud gebeurde steeds heel goed. Centrale verwarming op aardgas. Enkele beglazing in aluminium profielen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor