Helaas, dit pand is verkocht

1601 Ruisbroek

Omschrijving

Ruime, rustig gelegen woning met 4 slaapkamers

*optie* Ruime en goed gelegen bel-étage met 4 slaapkamers. De woning is gelegen op wandelafstand van treinstation en bushaltes. De op- en afrit Brusselse Ring op 2-3 km. Deze woning is door de jaren heen gerenoveerd met o.a. nieuwe ramen met hoogrendementsbeglazing (2001), nieuwe keuken (2002), nieuwe badkamer (2013), een condensatieketel op gas, automatische garagepoort,... Indeling: op het gelijkvloers een inkomhal, toilet, garage (19,5 m²), berging (6,8 m²), wasplaats (12,7 m²). Op het eerste verdiep: overloop, toilet, leefruimte (34 m²), keuken (11 m²). Op het tweede verdiep: 2 slaapkamers (14 m², 14 m²), bureau (5 m²), badkamer (4,28 m²). Op het derde verdiep: overloop, 2 slaapkamers (10,5 m² en 10,5 m²) en douchekamer (2,5 m²). Er is ook nog een kleine zolderruimte. Dak is geïsoleerd. Gunstig EPC en dus energiezuinige woning. Vrij vanaf september 2017.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor