Helaas, dit pand is verkocht

1500 Halle

Omschrijving

zeer nette instapklare stadswoning

Zeer goed onderhouden stadswoning te koop aan de rand van het historisch centrum van Halle. Winkels, scholen, en openbaar vervoer op wandelafstand bereikbaar. Deze woning is volledig gerenoveerd in 2003. Indeling: op het gelijkvloers: leefruimte (28 m²), keuken (6 m²), badkamer met lavabo, toilet en douche (4 m²), berging (2 m²), veranda (doet dienst als eetplaats van 12 m²). Op het verdiep: 2 slaapkamers (14 m², 10,3 m²). Op het tweede verdiep zolder (29 m²). Mits het plaatsen van een vaste trap leent de zolder zich nog tot het verbouwen naar een ruime kamer. Achteraan is er nog een verzorgde tuin met tuinhuis aanwezig. Kelder. Centrale verwarming op gas. Overal PVC ramen met hoogrendements dubbele beglazing. Klein beschrijf mogelijk. Elektriciteit conform. Indien interesse wordt deze woning bemeubeld verkocht. Zeer nette woning. Ideaal voor starters en/of voor wie graag in de stad woont.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor