Helaas, dit pand is verkocht

1755 Gooik

Omschrijving

Charmante en karaktervolle fermette te koop

Charmante en karaktervolle fermette in doodlopende straat te koop. De woning dateert van 1981, maar werd op de meeste vlakken reeds grondig opgefrist en gerenoveerd. Indeling: gelijkvloers: open inkomhal, ruime woonkamer (45 m²) met aansluitend een terras, ingerichte keuken (15 m²), bureel (10 m²), douchekamer en garage (34 m²); verdieping: nachthal, badkamer, 4 slaapkamers (25 m², 18 m², 17 m², en 7 m²: de grootste slaapkamer fungeert momenteel als doorloopslaapkamer met een trap naar het dakverdiep); dakverdiep: slaapkamer (15m²) met aansluitend een speelkamer en een zolder. De woning staat op een grond van 11 are, gelegen in woongebied met landelijk karakter. Dit pand werd uitgerust met 14 zonnepanelen en een alarmsysteem. Wegens het nemen van diverse energiebesparende maatregelen kan deze woning genieten van een goede EPC-score (Energielabel B). Het pand is volledig asbestveilig en de elektrische installatie is conform de huidige normen. Ideaal gelegen voor wie graag rustig en landelijk wil wonen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor