Helaas, dit pand is verhuurd

1500 Halle

Omschrijving

Prachtig, zeer luxueus, zuidelijk gericht appartement

Prachtig, zeer luxueus, zuidelijk gericht appartement van 96 m² met ruime zolder, kelder en private autostaanplaats. Gelegen op de bovenste (3de) verdieping in recent gebouw (2007) met lift. Dit appartement is voorzien van alle comfort en luxe, afgewerkt met kwalitatieve materialen. Indeling: inkomhal met inbouwvestiaire en toilet, zonnige zuidgerichte woonkamer met open luxe-keuken, volledig ingericht met ATAG toestellen (XL inductiekookplaat, koelkast, diepvriezer, oven, microgolfoven, stoomoven, afwasmachine en dampkap) met eiland. Zonnig terras van 11m² met terrasberging en zonneluifel. Naast de keuken een berging met aansluiting voor wasmachine/droogkast. 2 slaapkamers: master bedroom (3.25m x 4.39m) met inbouwkasten en 2de kamer van 11m² met terras. Badkamer (recent vernieuwd) met dubbel lavabomeubel en inloopdouche. Extra: ruime zolder van 70m² toegankelijk met uitschuifbare trap en een kelder van 6m². Dit is uniek in zijn soort! Mogelijkheid tot huren van privé staanplaats op niveau -1. Ideale ligging op wandelafstand van station, winkels, uitvalswegen en scholen. Prachtig uitzicht op gemeenschappelijke binnentuin. Zeer energiezuinig! Maandelijkse lasten: 95 euro voor verbruik gemene delen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor