Helaas, dit pand is verkocht

1501 Halle

Omschrijving

Zeer goed gelegen villa te koop

Zeer goed gelegen villa te koop op een grond van bijna 7 are. Gelegen in een rustige buurt in een bosrijke omgeving. Deze ruime woning dateert van 1974 en werd steeds goed onderhouden. Indeling van de woning: gelijkvloers: inkomhal, woonkamer (meer dan 60 m²) met open haard, keuken met zicht op het terras en de tuin, toilet, garage met inspectieput; kelderverdieping: de woning is volledig onderkelderd (75 m² kelderruimtes en het overige deel is een kruipkelder); verdieping: open nachthal, 3 slaapkamers (18 m², 15 m², 12 m²), moderne badkamer (bad, douche, dubbele wastafel en toilet) en diverse bergruimtes; zolderverdieping: bergruimte (te bereiken via trekluik). De woning heeft een aangelegde, mooie tuin en een terras met een windstopper. De verwarming werd recent vernieuwd. Ideaal gelegen voor wie graag ruim wil wonen in een rustige en groene omgeving, op korte afstand van de stad.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor