Helaas, dit pand is verhuurd

1500 Halle

Omschrijving

Prachtig nieuwbouwappartement in het hart van de stad

Dit prachtig nieuwbouwappartement bevindt zich op de vierde verdieping van "residentie Parkrand" (gebouw met lift). Het appartement beschikt over een leefruimte (36 m²) en volledige ingerichte open keuken (oven, vaatwasser, inductiekookplaat, dampkap en koelkast met vriesvak), een berging (3 m² - aansluiting wasmachine), apart toilet met lavabo, 2 ruime slaapkamers (13 m² en 16 m² - met zicht op de basiliek) en een badkamer (5 m² - inloopdouche en wastafel). Het appartement beschikt over een aangenaam overdekt terras (6 m²), vloerverwarming op aardgas, een ventilatiesysteem en aluminium ramen (dubbele beglazing). Een opportuniteit voor wie rustig, maar toch in het hart van de stad wil wonen met alle nabije faciliteiten (station, supermarkt, handelszaken en restaurants). Kelder inbegrepen. Mogelijkheid tot huren van een ondergrondse staanplaats. Het appartement wordt volledig geverfd en is onmiddellijk beschikbaar. Provisie op gemeenschappelijke lasten met jaarlijkse afrekening: 120€/maand.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor