Helaas, dit pand is verkocht

1500 Halle

Omschrijving

Instapklaar en energiezuinig appartement

Dit appartement in residentie Groebepark (gebouw met lift) is een goed onderhouden appartement met twee slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 96m². Het appartement is gebouwd in 2011 en heeft een EPC-waarde van 127 met een energielabel B. Het appartement beschikt over een terras met uitzicht op de basiliek.
Het appartement is gelegen dichtbij het stadspark van Halle, waardoor het een perfecte locatie is voor wie houdt van groen en rust.
Het appartement beschikt over één badkamer en een ruime woonkamer met veel lichtinval. De keuken is volledig uitgerust met alle nodige apparatuur en er is voldoende opbergruimte voorzien.
Er zijn 2 staanplaatsen beschikbaar waarvan 1 inbegrepen in de aankoopprijs. Mogelijkheid aankoop van een tweede staanplaats bespreekbaar.
Momenteel is het appartement verhuurd dus ook ideaal als investering met een mooi huurrendement.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor