Helaas, dit pand is verkocht

1760 Roosdaal

Omschrijving

Zeer mooi appartement te koop

Zeer mooi appartement te koop op de eerste verdieping van een aangenaam gebouw. Indeling: inkomhal, woonkamer (24 m²) met open en geïntegreerde keuken, badkamer met wasberging, afzonderlijk toilet, 2 slaapkamers (10,50 m² en 8 m²) en 2 terrassen (11 m² en 7 m²). Bij de verkoop van dit appartement zijn een ondergrondse parkeerplaats en een kelder inbegrepen, alsook een buitenstaanplaats. Het appartement is zeer aangenaam door de vele lichtinval, de goede oriëntatie en de praktische indeling. Dit pand werd steeds goed onderhouden, is mooi afgewerkt en is voorzien van airconditioning. Er is een afzonderlijke ingang voor dit appartement, samen met 3 andere appartementen, zodat men weinig interactie heeft met andere bewoners. Er is geen lift in het gebouw aanwezig, wat de kosten in de mede-eigendom beperkt houdt. Goede ligging, in het centrum van Pamel (Roosdaal).


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor