Helaas, dit pand is verkocht

7860 Lessen

Omschrijving

Uitzonderlijk gelegen hoeve met tal van bijgebouwen op 1ha50.

Uitzonderlijk gelegen hoeve met tal van bijgebouwen op 1ha50. Deze hoeve biedt tal van mogelijkheden: vakantiewoning, B&B, kinderboerderij, paardenpension, manège, voor mensen die graag in en met de natuur leven. De eigendom omvat het woonhuis ( 300m²) met grote living met haard, grote ingerichte woonkeuken. Op de eerste verdieping, 3 grote slaapkamers telkens met lavabo, 1 grote kamer met dressing, ruime badkamer met toilet, bad en douche. Op de tweede verdieping, 2 grote slaapkamers met veel lichtinval met eigen douche en toilet, 1 kleine kamer. De bijgebouwen(600m²) (vernieuwde daken) omvatten een studio met mezzanine, kitchenette en douchekamer. Paardenboxen, tal van andere stallingen, atelier, hooizolder, schuur. Volledig afgepaalde weilanden, moestuin. Het woonhuis wordt verwarmd met pelletkachels en radiatoren op pellets, zonneboiler van 800l, 51 zonnepanelen, waterput van 145m diep met hoog debiet, branddeuren en ramen met 3 dubbel glas. Mogelijkheid om 1ha landbouwgrond met watervoorziening bij te kopen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor