Helaas, dit pand is verkocht

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Omschrijving

Gemoderniseerd duplexappartement met garage

Ruim, hedendaags duplexappartement met 3 kamers. Dit appartement werd in 2013 volledig gerenoveerd met kwalitatieve materialen en is gelegen op het tweede verdiep van een gebouw met 3 eenheden. Het appartement omvat: op het 2 de verdiep: centrale inkomhal met gepantserde deur, leefruimte (24 m²) met veel lichtinval, vernieuwde, volledig uitgeruste open keuken (6,2 m²), vernieuwd toilet, vernieuwde badkamer met douche (4,2 m²), ruime slaapkamer met ingebouwde kast (14 m²), 2 de slaapkamer (6 m²), terras met berging (2,5 m²); op het 3 de verdiep: overloop, zeer ruime kamer met apart toilet (45 m²). Deze kamer kan desgewenst nog omgevormd worden tot meerdere kamers. Er is een kelder (4 m²) en een privé garage (18 m²) met vernieuwde sectionaalpoort. Vloerafwerking in keramische tegel en eiken parket. Overal hoogrendementsbeglazing met aluminium profielen. Elektrische rolluiken aan de achterzijde. Het dak werd volledig geïsoleerd. Centrale verwarming op stookolie. Gunstig EPC. Aanrader!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor