Helaas, dit pand is verkocht

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Omschrijving

VERKOCHT Luxueus duplexappartement met 3 slaapkamers

VERKOCHT Prachtig hedendaags duplexappartement met een bew. opp. van 127 m² + overdekt terras van ruim 9 m². Goede ligging in een rustige straat op tiental minuten rijden van de hoofdstad. Zeer goede mobiscore (8,5). Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping in een klein gebouw. Lift aanwezig. Indeling: inkomhal met inbouwkast, toilet, leefruimte (37 m²) met hyper geïnstalleerde open keuken (20 m²), wasplaats met inbouwkasten en gootsteen (4,5 m²), terras (9,2 m²), buitenberging (2 m²); op het verdiep: nachthal, badkamer met lavabomeubel, toilet, bad en aparte douche (7,8 m²), 3 slaapkamers met inbouwkasten (9 m², 12 m², 13,5 m²). heel het appartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Er is ook een kelder/fietsstalling inbegrepen (6 m²).


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor