Helaas, dit pand is verkocht

1755 Gooik

Omschrijving

EEN PARELTJE IN HET PAJOTTENLAND

Deze prachtige woning op een terrein van 25a 13ca werd in 2002 volledig gerenoveerd, smaakvol ingericht en tot op vandaag tot in de puntjes onderhouden. De woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een slaapkamer, een badkamer (ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel), een ingerichte keuken, een leefruimte/eetplaats (42,5 m²) en een gezellige zithoek (19 m²) met een pellet/houtkachel. Op de eerste verdieping bevindt zich een mezzanine (18 m²) die eveneens warm werd ingericht als tv-hoek, een slaapkamer (20 m² - momenteel ingericht als bureel), een ruime slaapkamer (35 m²) en een douchekamer (toilet, douche en wastafel).
De verwarming is op elektriciteit die aangeleverd wordt door de zonnepanelen die zich in de tuin bevinden. Een deel van de tuin werd aangelegd, het achterste gedeelte wordt als weide gebruikt. Zowel aan de voor-als achterzijde van de woning bevindt zich een terras. Een garage en een kelder zijn eveneens beschikbaar. Gelegen in een doodlopende straat.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor