Helaas, dit pand is verkocht

1750 Sint-Kwintens-Lennik

Omschrijving

OPTIE!!!! Goed gelegen woning

OPTIE!!!! Goed gelegen woning te koop in het centrum van Lennik. Indeling: gelijkvloers: inkomhal, woonkamer (37,50 m²), ingerichte keuken (13 m²), toilet, garage (27 m²) met was- en bergruimte; verdieping: nachthal, 3 slaapkamers (18 m², 15 m² en 12 m²) waarvan een met een dressing, badkamer (7 m²) met lavabo, douche en toilet, bergruimte. De woning dateert van 1986 en is prima onderhouden. Verwarming op elektriciteit. De woonkamer is voorzien van een extra houtkachel. De tuin is omheind en zeer verzorgd. Ideaal voor wie aangenaam wenst te wonen in het centrum van Lennik. Alle faciliteiten van de gemeente zijn op wandelafstand te bereiken, alsook het openbaar vervoer. De woning is vlot bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor