Helaas, dit pand is verkocht

1755 Gooik

Omschrijving

OPTIE - Mooie villa op een grond van 12are met 5 slaapkamers

OPTIE - Prachtige villa in Gooik in een verkeersluwe doodlopende straat . De gelijkvloerse verdieping is recent vernieuwd in een meer hedendaagse stijl en heel goed onderhouden. De gelijkvloerse verdieping omvat een garage met aansluitende ruime berging, inkomhal met toilet , zeer ruime leefruimte met bijhorende keuken en aansluitende berging, slaapkamer, slaapkamer met dressing en badkamer. De bovenverdieping omvat 3 slaapkamers met nachthal en badkamer alsook een zolder en extra studio. De bovenverdieping is voorzien van een tijdelijke vinyl. In de badkamer is geen douche of bad aanwezig ; aansluitingen zijn wel voorzien. De tuin is zeer goed onderhouden en mooi aangelegd met ruim overdekt terras aan de leefruimte , een zonneterras alsook een ruime berging bereikbaar via aangelegd pad met klinkers. Vooraan de woning is er een grote oprit met klinkers. Er zijn reeds zonnepanelen voorzien op het dak.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor