Helaas, dit pand is verkocht

1750 Sint-Kwintens-Lennik

Omschrijving

OPTIE --- Villa met atelier/berging gelegen op 12 are

Deze landelijke woning gecombineerd met een moderne, kwalitatieve afwerking is gelegen op een mooi perceel van 12 are in het prachtige Pajottenland. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 256 m² en een bijgebouw van 60 m². Indeling: Inkomhal met toilet, ruim salon met moderne gashaard en bureau, eetkamer en aparte, volledig ingerichte keuken. Er is tevens een slaapkamer (13m²) op het gelijkvloers met eigen douchekamer en dan ook nog een ruime berging met vestiaire, wasplaats en bijkeuken. Op de verdieping: 2de salon met bureau, 2 slaapkamers met mezzanine (elk 15 m²) , badkamer en dan nog de master bedroom van 25m² met aparte dressing en badkamer. Alle kamers zijn voorzien van inbouwkasten. Het bijgebouw is ideaal voor opslag of hobbyruimte. De tuin werd recent heraangelegd en is volledig omheind met een zonneterras en loungehoek. Achteraan in de tuin bevindt zich een tuinhuis met stal en kippenweide. Er is een ruime parking voor de woning en nog 2 extra plaatsen naast de woning. Ideaal voor iedereen die houdt van ruimte en een groene, rustige omgeving!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor