Helaas, dit pand is verkocht

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Omschrijving

Luxueuze villa met bew. opp. van 489m² op mooi perceel van 12a90ca

Rustig gelegen en toch goed bereikbaar met aansluiting Ring op 4km. Deze kwalitatief afgewerkte woning is voorzien van alle comfort en heeft een zeer energiezuinige EPC-score van 159 kWh/m²/jaar. De perfecte woning voor wie ruimte wil in een rustige, landelijke omgeving en door zijn oppervlakte ideaal is voor zelfstandige activiteit en/of thuiskantoor.
Indeling: inkomhal met toilet en ingebouwde vestiairekast, ruime woonkamer met aparte TV-hoek, volledig ingerichte keuken met o.a. stoomoven, bijkeuken/berging volledig ingericht met inbouwkasten. Op het gelijkvloers zijn er nog 2 kantoorruimtes, beide voorzien van inbouwkasten en meubilair. Het terras is zuid-west georiënteerd en perfect om te ontspannen met uitzicht op de achterliggende velden en weides.
Op de verdieping zijn er 5 ingerichte slaapkamers waarvan 1 master bedroom met dressing en ensuite badkamer voorzien van ligbad, massagedouche, dubbele wastafel en toilet. Op deze verdieping is er ook nog een 2de badkamer met douche en apart toilet.
De zolder is toegankelijk met een uitschuifbare trap en geeft toegang tot een mooi afgewerkte, extra opbergruimte.
De kelderverdieping is nog eens 200 m² groot en bevat een ruime garage, koele berging, wijnkelder, opslagplaats, wasplaats en een polyvalente ruimte ideaal voor zelfstandige activiteit, inrichting welness,... Extra’s: alarminstallatie, zonneluifel, waterverzachter,…
Kom langs voor een bezoek en overtuig jezelf!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor