Helaas, dit pand is verkocht

1501 Buizingen

Omschrijving

Instapklare woning met 2 slaapkamers en grote tuin

Optie!! Ruime driegevel op een perceel van 14 are 46 ca. De woning is gelegen te centrum Buizingen. Treinstation Halle met ook diverse busverbindingen op wandelafstand. Deze instapklare woning is grotendeels gerenoveerd. Indeling: op het gelijkvloers: inkomhal, leefruimte met pelletkachel (28,1 m²), eetplaats (20 m²), douchekamer met toilet (3 m²), volledig uitgeruste keuken (14,1 m²), aansluitende ruime berging (13,2 m²), veranda (18 m²). Op het verdiep: nachthal, ruime badkamer met groot ligbad, toilet en lavabo, (12 m²), slaapkamer (12m²), dressing (of kinderkamer) ( 5.5 m²). Op het tweede verdiep: een slaapkamer onder het dak (24 m²). Voorts is de woning gedeeltelijk onderkelderd (voorraadkelder, stookplaats). Er is ook een garage (17,6 m²). Elektriciteit conform. Dak is geïsoleerd. Ruime woning met diverse mogelijkheden!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor