Helaas, dit pand is verkocht

1755 Gooik

Omschrijving

Moderne woning met zonnige tuin, garage en 3 slaapkamers

Deze prachtige rijwoning in Gooik is de ideale woning voor wie op zoek is naar een comfortabele woning met een tuin en garage. De woning beschikt over drie slaapkamers en is gebouwd in 2011.
De woning heeft een EPC-waarde van 136 en een energielabel B, wat betekent dat de woning energiezuinig is. De oriëntatie van de tuin is zuid, waardoor u steeds kan genieten van de zon.
De woning beschikt over 3 slaapkamers, één badkamer, zolderruimte en een garage, wat zorgt voor extra comfort en ruimte. De woning biedt veel mogelijkheden om naar eigen smaak in te richten.
Kortom, deze woning in Gooik is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele woning met een tuin en garage. Dankzij het energielabel B is deze woning een duurzame investering voor de toekomst.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor