Helaas, dit pand is verkocht

1702 Groot-Bijgaarden

Omschrijving

Uitstekend gelegen woning met ruime tuin

De woning bevindt zich in de felbegeerde residentiële wijk "Nieuwenbos". De omgeving biedt rust en kalmte, gelegen op een boogscheut van Brussel. Ideale verbindingen met Brusselse Ring (1,5 km) en station Dilbeek (2 km). Centrum Groot-Bijgaarden met winkels, restaurants en scholen op 1 km. Deze goed onderhouden woning omvat op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, leefruimte (29 m²), keuken (9,5 m²), berging (3,5 m²); op het verdiep: overloop, badkamer (5,7 m²), 3 slaapkamers (10 m², 11,2 m² en 12,3 m²); op het 2e verdiep (via trektrap): zolder (12 m²) en bruikbare zolderkamer (12 m²). Er is ook een kelder (12 m²) en aangebouwde garage (18 m²). Buiten bevindt er zich nog een ruim terras en een grote zuidgerichte tuin met tuinhuis. Recent vernieuwde condenserende verwarmingsketel op gas. Overwegend dubbele en driedubbele beglazing. Woning in goede staat doch wat te moderniseren. Bel 0489/14 55 42 voor een afspraak.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor