Helaas, dit pand is verkocht

1500 Halle

Omschrijving

Goed gelegen opbrengsteigendom

Goed gelegen opbrengsteigendom nabij het station van Halle. Bestaande uit drie appartementen: gelijkvloers: appartement van 80 m² met 1 slaapkamer en tuin (EPC: 371 kWh/m²); eerste verdieping: appartement van 91 m² met 2 slaapkamers en terras (EPC: 180 kWh/m²); tweede verdieping: appartement van 91 m² met 2 slaapkamers en terras (EPC: 553 kWh/m²). De appartementen beschikken tevens over een privatieve kelder. Afzonderlijke individuele meters voor gas, elektriciteit en water. De appartementen dateren van 1970 en zijn deels op te frissen (bijvoorbeeld: enkel glas). De verwarming werd reeds aangepast: condensatieketel (hoog rendement). Vlotte bereikbaarheid via openbaar vervoer; parkeerplaatsen in de straat. De appartementen op de verdiepen zijn momenteel verhuurd.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor