Helaas, dit pand is verkocht

1500 Halle

Omschrijving

Gerenoveerde half-open woning met 2 slaapkamers

Half-open woning met 2 slaapkamers, gerenoveerd in 2014. Indeling van de woning: op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, leefruimte (30 m²), half open keuken (10 m²); op het verdiep: overloop, badkamer (6 m²), berging ( 5 m²) en 2 slaapkamers (14 m², 16 m²); op het tweede verdiep: zolder (35 m² nuttige ruimte). er is ook een kelder (20 m²). Buiten is er nog een terras en een tuin aanwezig. Oprit aan de rechterzijde van de woning en 2 parkeerplaatsen vooraan de woning. Laag kadastraal inkomen. Vernieuwde, volledig uitgeruste keuken, badkamer met inloopdouche. Er werden ook energiebesparende vernieuwingen gedaan: nieuwe condensatieketel op gas, PVC ramen met isolerende dubbele beglazing, dakisolatie. De elektriciteit werd vernieuwd en is conform de wetgeving. Uitbreiding met een derde slaapkamer op zolder is mogelijk, vaste trap aanwezig.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor