Helaas, dit pand is verkocht

1500 Halle

Omschrijving

Goed gelegen woning met 3 slaapkamers

Goed gelegen driegevelwoning te koop op grond van 600 m². Indeling: gelijkvloers: inkomhal met afzonderlijk toilet, woonkamer (30 m²) en keuken (11 m²); verdieping: nachthal, 3 slaapkamers (16 m², 14 m² en 10 m²) en badkamer. De woning is voorzien van een droge kelder en een zolder die te bereiken is via een trapluik. Dit pand dateert van 1962 en is deels op te frissen en te moderniseren, maar werd steeds goed onderhouden. Zeer goede basisstructuur. Achter de keuken bevindt zich een mooi terras met een ruime buitenberging. In de grote omheinde tuin staat tevens een gemetst tuinhuis. Zeer goede ligging: rustig gelegen, vlotte bereikbaarheid van het stadscentrum, dicht bij de oprit van de autosnelweg en op wandelafstand van een bushalte.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor