Helaas, dit pand is verkocht

1500 Halle

Omschrijving

Knusse en gezellige woning te koop

Knusse en gezellige woning te koop in het centrum van Essenbeek. Dit pand heeft 87 m² bruikbare vloeroppervlakte. Het perceel is 81 m² groot. De woning is erg praktisch ingedeeld en alle plaatsen werden optimaal benut. Indeling: gelijkvloers (41 m²): woonkamer (22 m²), hal met toilet en berging, keuken (10 m²); verdieping (31 m²): slaapkamer (15 m²), nachthal, badkamer (7 m²); dakverdieping: (15 m²): slaapkamer. Buiten bevindt er zich een aangenaam terras met voldoende berging voor fietsen. Deze woonst werd volledig in orde gezet (nieuwe verwarmingsinstallatie, de elektriciteit is conform, ingemaakte kasten, ....) en is instapklaar. Ideaal voor een startend koppel of een gezin met een kindje. Voldoende parkeermogelijkheid in de straat, gelegen nabij een bushalte en vlotte verbinding met de autosnelweg. Gelegen nabij tal van faciliteiten.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor