Helaas, dit pand is verkocht

1500 Halle

Omschrijving

Volledig gerenoveerde woning te koop

Zeer ruime en praktisch ingerichte stadswoning te koop. Totale bruikbare oppervlakte van 217m² met kelder inbegrepen. Dit charmant pand bevat nog enkele typische elementen van de jaren 30 (bouwjaar 1933), maar voldoet aan alle hedendaagse verwachtingen. De goede oriëntatie van het achterliggend aangelegd terras zorgt voor veel lichtinval. Ideaal voor wie graag ruim woont met alle faciliteiten van Sint-Rochus en de stad binnen handbereik. Indeling: kelderverdieping: 2 kelders; gelijkvloers: inkomhal, ruime woonkamer (33 m²) met aansluitend een open leefkeuken (15 m²), toilet, wasplaats/berging, trappenhal; 1ste verdieping: nachthal, 2 slaapkamers ( 15 m² en 14 m²), toilet, badkamer met bad en douche; 2de verdieping: nachthal, 2 slaapkamers (15 m² en14 m²), badkamer met bad en toilet. Deze woning is tevens ideaal gelegen voor wie beroep wenst te doen op het openbaar vervoer (nabijheid bus en trein). Deze woning werd dit jaar volledig gerenoveerd en beschikt over een nieuwe condensatieketel. De elektriciteit is conform de huidige wetgeving.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor