Helaas, dit pand is verkocht

1500 Halle

Omschrijving

Goed gelegen woning te koop

Deze woning is zeer goed gelegen, nabij het stadscentrum van Halle en in de groene omgeving van "de grote weide". Dit pand dateert van 1972, heeft een zeer goede basisstructuur, werd prima onderhouden en heeft veel lichtinval. Indeling: kelderverdiep: ruime garage, berging, stookplaats en doucheruimte; gelijkvloers: inkomhal, vestiaire, bureel, toilet, ruime woonkamer (37 m²) en keuken (10 m²); eerste verdiep: nachthal, badkamer (met ligbad, wastafel en toilet) en 4 slaapkamers ( 14 m², 13 m², 12 m² en 9 m²); dakverdiep: grote zolderruimte. Deze halfopen bebouwing meet 7 meter bij 11 meter en is gebouwd op een grond van 450 m². De tuin is omheind, goed onderhouden en zuidelijk gericht met een gezellig terras. Naast de parkeerplaats in de garage is er ook nog een parkeerplaats op de oprit. De woning is zeer praktisch ingedeeld en voorzien van een alarmsysteem. EPC E: renovatieverplichting.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor