Helaas, dit pand is verkocht

1500 Halle

Omschrijving

Goed gelegen woning te koop

Goed gelegen woning te koop. Indeling: kelderverdiep: voorraadkelder; gelijkvloers: inkomhal, woonkamer (37 m²), keuken (15 m²), badkamer (7 m²), bergruimte; verdieping: 2 slaapkamers (16 m² en 20 m²); dakverdiep: inrichtbare zolderruimte (25 m²). De woning bevindt zich op een grond van 378 m² met achterliggende en zuidelijk georiënteerde tuin. Het pand beschikt over een garage en een ruime oprit. Goede ligging nabij het centrum van Essenbeek en Sint-Rochus. Vlotte verbinding met het openbaar vervoer en de A8. De woning dateert van 1948. De elektriciteit is niet conform. Gezien de EPC-score is er renovatieverplichting, asbestveilig (maar met 3 vermeldingen), niet gelegen in overstromingsgebied. Diverse faciliteiten in de onmiddellijke omgeving aanwezig.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor