Helaas, dit pand is verkocht

9400 Ninove

Omschrijving

+++OPTIE / OPTION+++

OPTIE / OPTION. Deze te renoveren woning is uitstekend gelegen in het centrum van Ninove net naast het monument 'De Koepoort'. De woning werd gebouwd in de jaren 50 en heeft de volgende indeling: gelijkvloers: Inkomhal, woonkamer (34 m²), keuken (9,5 m²), wasplaats (21,5 m²), badkamer (5 m²); eerste verdieping: nachthal, kamer ingericht als studio met keuken en toilet (24,5 m², niet vergund) en een slaapkamer (17 m²); zolderverdieping: slaapkamer (19 m²) en een zolder (18,5). Overal dubbele beglazing. Geen tuin. Gunstig EPC. Verder beschikt deze woning nog over een kelder (17 m²) en een dakterras (15,5 m²). De woning is goed gelegen, alle diensten, faciliteiten en openbaar vervoer zijn in de onmiddellijke omgeving terug te vinden.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor