Helaas, dit pand is verkocht

9402 Ninove

Omschrijving

Ruime, instapklare villa op een mooi perceel van 37 are

Ruime, instapklare villa op een mooi perceel van 37 are. Bewoonbare oppervlakte: 222 m² Deze woning werd opgefrist over de jaren heen. Zeer goed bereikbare ligging. Scholen, winkels, station Ninove,… in de nabije omgeving. Prachtig uitzicht over de weides van de Dendervallei.
Indeling: inkomhal, woonkamer met eetgedeelte, ruime keuken (volledig ingericht) met annex veranda, aparte berging, toilet, ruime badkamer met douchecabine en nog een bureauruimte of extra kamer. Aan de veranda grenst een mooi, grotendeels overdekt terras met pergola. Ruime, bruikbare kelder van 55m².
Op de verdieping: 5 slaapkamers (16.7m², 12.6m², 8.15m², 15.2m² en 15.6m²) waarvan één voorzien van toilet (kan mits kleine ingreep omgebouwd worden tot extra badkamer). De tuin is volledig aangelegd. Er is een tuinhuis en een carport voor 2 wagens. Extra: container die dienst deed als thuiskantoor. Achter de tuin is er nog een weide. Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte! De verwarmingsinstallatie op gas werd recent vernieuwd. Ramen hebben allen dubbel glas en zijn grotendeels voorzien van rolluiken.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor