Helaas, dit pand is verkocht

9406 Outer

Omschrijving

OPTIE!!!! Goed gelegen woning met tuin

OPTIE!!!! Deze woning is gelegen in een zeer rustige straat en toch dicht bij het centrum van Ninove. Indeling: gelijkvloers: ruime woonkamer (41 m²: 4,50 m x 9,80 m) met aansluitend een speelhoek, ingerichte keuken (15 m²) met toegang tot het terras, badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en toilet en berging. Trap naar de verdieping. Verdieping: 2 ruime kamers (26 m² en 18 m²), bureel (12 m²) dat tevens kan ingericht worden als doorloopkamer. De trap in de nachthal leidt naar de zolder. Dit pand beschikt over een volledig omheinde en zuidelijk georiënteerde tuin met terras. De schuur biedt voldoende opbergmogelijkheden. De tuin is tevens bereikbaar via een poort naast de woning. De ramen en het buitenschrijnwerk (aluminium en PVC) werden recent vernieuwd, net als de warmwaterboiler. Deze woning wordt verwarmd met een pelletkachel en elektrische verwarming. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat en voor de woning. Aan de straatkant zijn rolluiken voorzien. Hier is het ideaal wonen voor wie graag geniet van de rust, maar toch de voordelen van de nabijheid van de stad verkiest.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor