Helaas, dit pand is verkocht

1760 Pamel

Omschrijving

*OPTIE* Rustig gelegen te renoveren half-open woning

*Opie* Volledig te renoveren woning gelegen in het landelijke Pamel (Roosdaal). Deze woning ligt in een doodlopende straat. Op wandelafstand bereikt u het centrum (500 m) met scholen, winkels, restaurants en diensten. Het station van Okegem ligt op 2 km. De woning omvat: op het gelijkvloers: inkomhal, leefruimte (29,7 m²), berging (6 m²), keuken (niet geïnstalleerd, 12 m²), toilet; op het eerste verdiep: overloop, badkamer (9 m²), 2 slaapkamers (16,6 m² en 13,5 m²), hal naar zolder (4 m²); op het tweede verdiep: ruime inrichtbare zolder (30 m²). Achteraan werd er nog een open berging (16 m²) aangebouwd. De verwarming is decentraal en op aardgas. Momenteel is de woning niet bewoonbaar. Bel voor een bezoek en/of meer informatie.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor