Helaas, dit pand is verkocht

1750 Sint-Kwintens-Lennik

Omschrijving

Goed gelegen woning met vijf slaapkamers

Goed gelegen woning in het centrum van Lennik. Dit pand werd recent opgefrist. Indeling: gelijkvloers: inkomhal, woonkamer (32 m²), half open keuken, badkamer met wastafel en ligbad, 3 slaapkamers (9 m², 11 m² en 16 m²), toilet, garage met vaste trap naar verdieping; verdieping: hal, toilet, woonkamer (20 m²), open keuken, badkamer met ligbad en wastafel, 2 slaapkamers (9 m² en 28 m²). Deze woning is gekend als ééngezinswoning, maar biedt zeker mogelijkheden tot vormen van samenleven. Het verdiep is als bewoonbare eenheid ingericht. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn voor samengestelde gezinnen. De woning is omheind, heeft een tuin met een vijvertje en is voorzien van een oprit en parkeerplaatsen aan de achterzijde. Zeker een bezoekje waard.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor