Helaas, dit pand is verkocht

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Omschrijving

Driegevelwoning met vier slaapkamers

Aangename driegevelwoning die in 1955 werd opgetrokken met gevoel voor esthetiek en met gebruik van kwalitatieve materialen. Toegang tot de woning via een centrale inkomhal met een statige trappenhal. De aansluitende leefruimte is uitgerust met een sierlijke schouw en geeft toegang tot de Oost-Zuid georiënteerde tuin en terras. Via de leefruimte is er toegang tot een ruime keuken, uitgerust met alle toestellen. Op het gelijkvloers is er tevens een slaapkamer met en-suite badkamer en een apart toilet.
De trappenhal geeft toegang tot de nachthal op de eerste verdieping. Er zijn drie slaapkamers, waaronder twee met wastafel. Apart toilet in de hal.
Op de tweede verdieping bevindt er zich een stockagezolder dewelke bereikbaar is via een uitschuifbare trap. Het zolderluik bevindt zich in één van de slaapkamers.
Daarenboven is de woning volledig onderkelderd, waarin zich een ruime garage voor één wagen bevindt, twee opslagplaatsen en een wasplaats/stookplaats.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonkantoor